Vondelingen

Wat doe je als er opeens drie achtweekskatjes voor je deur staan?
13-7-2014


Odin

DSC02345B.JPG
Deze rode rakker is misschien wel een broertje van Inky. Hij is de meest communicatieve. In mijn handen of op mijn schoot liggend gaat hij oorverdovend spinnen als ik hem over zijn buikje streel.

Inky

DSC02347A.JPG
Inky (het is net alsof ze in de inktpot is gevallen) is de meest ondernemende. Ze duikt wel het eerste weg als ze mijn hand ziet (om hem vervolgens af te likken), maar wil ook steeds de wereld verkennen. Het gaas boven de woondoos kan geen seconde weg.... [Inky is weg!]

Linus

DSC02346B.JPG
Deze kleine tijger had een ontstoken oog. Daardoor is het net alsof hij knipoogt. Linus zou ook een broertje kunnen zijn van Inky. Hij kan ook heel erg luid spinnen.


Soms spinnen ze alle drie, als ik bij hun woondoos ben. En de één na de ander werpt zich op de rug, om het buikje te laten strelen.
En nog steeds die innerlijke strijd. Ze houden ligt buiten onze financiële mogelijkheden (een kat kost zo'n 500 euro per jaar). Maar ze moeten wel een heel liefdevol thuis krijgen, liefst alledrie tegelijk. [Tegen beter weten in...]

En dan hebben we ook nog Rosi

DSCN1679B.JPG
Tja, en daags ervoor stond een buurman bij Iris op de stoep. Een handvol kat, twee weken oud, gevonden op de rotonde van Wöhrden.DSC02334A.JPG DSC02338A.JPG DSC02343A.JPG
DSC02353A.JPG DSC02356A.JPG DSC02360A.JPG


Updates

13-9-2014

We zijn nu twee maanden verder. Het is krankzinnig, maar ze zijn nu zo een deel van ons gezin geworden, samen met Rosi, we willen ze niet meer kwijt. Of beter: we kunnen ze niet meer kwijt. Ze zijn ook onderling heel erg verbonden geraakt, net als vroeger Willem, Alexander en Máxima, die mogen ook niet meer van elkaar worden gescheiden.
Wie meer wil zien moet op de Facebook-pagina van Iris Fehske-Egbers kijken.

November 2015

Tja, en nu is Inky weg. Is ze het slachtoffer geworden van een uil of een vos? Ze was te klein om zich te kunnen verdedigen. We missen haar nog steeds.